​​Om ossSvensk Krankörning startades av ägaren Christian Carlsson 2008.
​​​​​​​Sedan dess har företaget vuxit sig starkt på marknaden. Kunderna tillhör de ledande inom byggbranschen i Sverige, projekten varierar i storlek och tid. 
​​​​​​​Företagets huvudsakliga affärsinriktning är uthyrning av kranförare, lastkopplare, kransamordnare till arbetsplatser med befintliga tornkranar. Företaget bedriver sin verksamhet i hela Sverige. 
​​​​
Alla förare har yrkesbevis som är ett av kraven som ställs för att få en anställning. Förarna har alla god och lång erfarenhet utav branschen och är noga handplockade. Vi hanterar inte bara kranar utan vi kör också telekopslastare, hjullastare m.m.
En del av vår personal har även yrkesbevis inom snickeri samt betongarbete. 
 
                             Christian Carlsson, Svensk Krankörning

Lite bättre


​Alla anställda inom företaget har ett starkt engagemang och en stor flexibilitet . Vi strävar efter att vara "lite bättre". Våra uppdragsgivare skall känna ett stort förtroende och pålitlighet för oss.

Vision


​​​Företagets vision och mål är att vara ledande inom uthyrning av tornkransförare, lastkopplare, kransamordnare. Pålitlighet, skicklighet och säkerhet är mycket viktiga komponenter för alla anställda. Alla inom Svensk Krankörning strävar efter samma mål – att med hög servicenivå och kompetens, vara en mycket viktig medspelare på arbetsplatsen.

Affärsidé


Med rätt kompetens och säkerhet levererar vi våra tjänster. Våra uppdragsgivare skall känna en trygghet i att använda Svensk Krankörning.